Ugodnosti

RENAULT NISSAN SLOVENIJA d.d.

V dogovoru s podjetjem RENAULT NISSAN SLOVENIJA, d.d. imajo novinarji možnost izkoristiti popust pri nakupu novih avtomobilov znamke Renault. Tega popusta ni mogoče združevati z drugimi popusti ali komercialnimi akcijami.

O vseh podrobnostih naj se člani DNS obrnejo na:
Renault Nissan Slovenija d.d.
Služba za stike z mediji
Rok Istenič
Dunajska 22,
1001 Ljubljana,
telefon: 01 47 23 122,
rok.istenic@renault.si

Ȉlani DNS naj se o izbiri posvetujejo s pooblaščenim prodajalcem Renault v Sloveniji, po odločitvi za nakup pa na zgoraj navedeni naslov pošljejo vlogo za odobritev popusta (z navedo izbranega vozila in prodajalca) ter kopijo članske izkaznice DNS ali mednarodne novinarske izkaznice.

OPEL / avtotehna VIS

Èlanom DNS nudijo možnost nakupa vozil OPEL z 8% popustom. Za dokazilo zadostuje mednarodna novinarska izkaznica in osebna izkaznica. V kolikor bi potrebovali kakršnekoli informacije, se obrnite na Nadjo Urgl (telefonska številka 01 5818 535 ali GSM 041 626 520).

Kompas d.d., Kompas Holidays

daje 10-odstotni popust za vsa potovanja in počitnice doma in v tujini. Ta popust velja za vse imetnike izkaznic DNS, SNS in IFJ, njihovi ožji družinski člani pa imajo 5-odstotni popust. Poklicati je treba Andrejo Medved (o1 200 6 100), potem pa finančne zadeve urediti v poslovalnicah Kompas Holidays v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici…

Igorsport

na Gortanovi 21 v Ljubljani (01 524 44 23) nudi 20 odstotni novinarski popust na servisne usluge. Igorsport opravlja servis smučarske, teniške, kolesarske opreme…

Mariborsko Pohorje

za nakup smučarskih vozovnic: 40% popust (ožji družinski člani 20%). Za gostinske in hotelske storitve GP SC Pohorje (Arena, Bellevue, Areh, apartmaji Martin) 10% popusta.