Mednarodni uspeh raziskovalne novinarke

Miranda Patrucić, vodja projekta o črnogorski Prvi banki, ki je razkrila zlorabljanje javnih sredstev, o položaju medijev.

Miranda Patrucić, preiskovalna novinarka in mednarodna  predavateljica, ki je usposabljala preiskovalne novinarje,  protikorupcijske skupine in policijo v ducatu držav po svetu, ima za  seboj že veliko novinarskih razkritij korupcije in organiziranega  kriminala. Z njo smo se pogovarjali pred njenim obiskom Slovenije, kjer bo gostovala na festivalu medijske kulture in trendov v Sloveniji z imenom Naprej/Forward.

Objavljeno v Delu.

Komentar na Mednarodni uspeh raziskovalne novinarke

  1. Mauro said: To, da sem se odločila za aromadelavnice točno v tem zapejodru (Osnove aromaterapije I, Osnove aromaterapije II in Izdelava naravne kozmetike) se mi zdi najboljša možna izbira, ker sem se res ogromno naučila. Po vsaki od delavnic sem šla domov bolj navdušena in moram priznati, da sedaj kar zviška gledam na vsa t.im. eterična olja v raznih drogerijah in trgovskih centrih, ker VEM, da so daleč od tega, da bi bila naravna…Način podajanja znanja, sama predavanja in preizkus vsega, kar smo izvedeli v praksi …vse je bilo super! Všeč mi je bilo, da si vedno poudarila zakaj je treba biti pri kakšnem olju pazljiv in kdaj in zakaj je potrebno paziti pri občutljivih, bolnih ljudeh, nosečnicah, otrocih, starejših idr. skupinah ljudi, na katere se pogosto pozabi.Nekaj izdelkov iz delavnic sem podarila, večino pa uporabljam kar sama, ker so takooo zelooo fini! Odzivi obdarjencev so samo pozitivni. Olje za psoriazo po tvojem receptu je gospe pomagalo in je ne srbi več, svakinja ne more verjeti, da ima tako žametno kožo od olja za kožo (makadamija in nem.kamilica), ker se ji je prej kar luščila od suhosti, sama pa ne morem verjeti kako dobro dene moji koži hidratantna krema, za katero vem, da je popolnoma naravna. Balzam za ustnice je pa itak vedno pri roki v tem zimskem času, samo se bojim, da bom kmalu morala narediti novega, ker mi ga bodo fant in prijateljice pojedle Še posebej hvala, ker si bila tako zelo pozorna do mene sedaj, ko sem noseča in si res pazila, da ne bi prišla v stik z eteričnimi olji, ki niso priporočljiva za uporabo v nosečnosti. Po tvoji zaslugi sem “osrečila” nekaj trgovin in nabavila nekaj osnovnih olj, hidrolatov in eteričnih olj, ampak je vredno, saj tako točno vem kaj dam nase in kaj podarjam drugim.

Komentiraj

Polja označena z * so obvezna