Novinarska (spletna) učilnica: Podkast 101

Obvestilo

Novinarska (spletna) učilnica: Podkast 101

Foto: Csaba Nagy, Pixabay

V sodelovanju z inštitutom za medijske komunikacije in neprofitnim medijem Pod črto pripravljamo webinar za študente z naslovom Podkast 101: vsebine, občinstva in oprema. Izvedli ga bomo v četrtek, 4. junija, ob 10. uri. Predaval bo Lenart J. Kučić, sodelavec medija Pod črto, sovoditelj Pod črto podkasta in avtor podkastov Mreže podkastov Marsowci. Predavanje bo trajalo uro in pol, morebitna vprašanja pa lahko pošljete vnaprej.

Webinar je namenjen predvsem študentom medijskih komunikacij na mariborski fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, lahko pa se ga udeležijo tudi drugi študenti, ki jih vsebina zanima. Webinar bomo izvedli prek aplikacije MS Teams, dostopen pa bo s klikom na povezavo.

Webinar izvajamo v sklopu sofinanciranja vloge PODPRI: razvoj inovativnih modelov podporništva in komuniciranja za NVO, s katero bomo konzorcijski partnerji v času trajanja (1. 11. 2019–31. 1. 2022) naslovili problematiko nižanja demokratičnih standardov v Sloveniji in krčenja prostora za delovanje civilno družbenih organizacij na področju človekovih pravic, enakosti in svobode medijev z razvojem inovativnih modelov podporništva in komuniciranja za nevladne organizacije. Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.

mju135[1]