Novo leto, nova znanja … ideje dobrodošle!

Obvestilo

Novo leto, nova znanja ... ideje dobrodošle!

… in potreba po novih močeh in svežih idejah. Kot smo obljubili ob selitvi, bomo nove, večje prostore društva namenili tudi rednim mesečnim izobraževanjem, na katerih boste lahko člani brezplačno pridobivali znanja, veščine in izkušnje.

Serijo usposabljanj iz iztekajočega se leta nadaljujemo že v januarju: najprej z delavnico o branju bilanc, ki nam ga bo približala Tatjana Habjan, univerzitetna diplomirana ekonomistka, preizkušena notranja revizorka (Slovenski inštitut za revizijo), računovodkinja (Slovenski inštitut za revizijo), državna notranja revizorka (Ministrstvo za finance in Računsko sodišče RS, konec meseca pa še z delavnico o uporabi družbenih omrežij za novinarje z Denisom Oštirjem.

V naprej pa … to, kaj najbolj potrebujete in pogrešate pri svojem delu, najbolje veste sami. zato vas vabimo, da nam – po mailu, na Facebook, Twitter ali ob kavi sporočite, kakšne veščine in znanja potrebujete. Pa seveda tudi to, če kakega strokovnjaka s področja poznate in priporočate. Tisti, ki imate idej več, se lahko pridružite programski ekipi društva … če pa vas poleg strokovnih vsebin zanima tudi izkušnja organizacijske mrzlice, vas vabimo, da postanete član ekipe, ki že razmišlja o naslednji ediciji festivala Naprej/Forward.