Kako poročati o drogah?

Obvestilo

Kako poročati o drogah?

Združenje DrogArt v sodelovanju z Društvom novinarjev Slovenije v torek, 17. aprila 2012, pripravlja medijski trening “Kako poročati o drogah?” Namen srečanja je povezati predstavnike nevladnih organizacij, ki delujejo na področju drog, z novinarji, ki to področje pokrivajo, da bi bilo poročanje o tej občutljivi in še vedno tabuizirani tematiki bolj korektno in predvsem brez slabih posledic.

Medijski trening, na katerem bodo dobre primere in največje težave, s katerimi se srečujejo pri vsakodnevnem delu, predstavili tako predstavniki nevladnih organizacij kot novinarji ter se iz medsebojnih izkušenj poskušali čim več naučiti, bo potekal v torek, 17. aprila, med 9. in 15. uro v avditoriju Centra Evropa na Dalmatinovi 4 v Ljubljani.

Udeležba je brezplačna, prijava na maja@drogart.org pa obvezna.

Vabljeni

Združenje DrogArt
Društvo novinarjev Slovenije

Izvedbo dogodka v Centru Evropa omogočata Urad vlade za komuniciranje in Predstavništvo Evropske komisije v RS. Program EU aktivnosti v informacijskem središču Center Evropa je del partnerstva med Evropsko komisijo, Evropskim parlamentom in Vlado Republike Slovenije pri komuniciranju evropskih vsebin.