Sedem napotkov za udeležence festivala

Obvestilo

Sedem napotkov za udeležence festivala

Nika & Nika

Hudič je v podrobnostih. In kdo bolje pozna vse male skrivnosti festivala kot producent. Zato smo Niko & Niko, organizacijski dvojec letošnjega festivala, povprašali za nekaj koristnih napotkov.

1.    Pridite s kolesom. Ali z avtobusom. Če ste iz Ljubljane, verjetno ni treba posebej razlagati, da parkiranje v centru ni najbolj enostavno … Če niste, nam pa verjemite na besedo, da je ‘parkiraj in pelji’ najboljša opcija.

2.    Pojdite po stopnicah. 3. nadstropje. Saj ne, da smo novinarji zgled zdravega življenja, ampak v izogib slabi volji in zamudi na predavanje priporočamo vstop po stopnicah Šentjakobskega gledališča.

3.    Vzemite si čas za druženje s kolegi. Ker vemo, da so v našem poslu največ vredni pogovori in izmenjava informacij med kolegi, smo v času festivala za vse udeležence pripravili popust na legendarno Čoklovo kavo in novinarski špricer v Daktariju.

4.    Prespite. Da se vam ne bo mudilo v avto in domov, smo se s Hotelom Park , ki se nahaja v bližini, dogovorili za posebej ugoden aranžma. Ključna beseda: Društvo novinarjev Slovenije.

5.    Poglejte program vnaprej. In spremljajte spremembe. Žal so spremembe programa v zadnjem trenutku neizogibni del vsakega dogodka. Zato priporočamo, da si zanimivosti v programu ogledate (in dodate v koledar) vnaprej, vseeno pa tik pred zdajci še enkrat poglejte, če navedena ura drži. Vse spremembe bomo objavljali tudi na družbenih medijih.

6.    Izkoristite čas za Kavo z … Če vas bo katero od predavanj res pritegnilo in bi od gosta radi izvedeli več, se mu po predavanju pridružite na sproščenem klepetu ob kavi.

7.    Zaploskajte najboljšim. V petek ob 21. uri podeljujemo nagrade za najboljše novinarske in fotoreporterske dosežke v iztekajočem se letu. Pridite, zaploskajte, nazdravite z najboljšimi …