Ugodnosti

Renault Nissan Slovenija d.d.

V dogovoru s podjetjem RENAULT NISSAN SLOVENIJA, d.d. imajo novinarji možnost izkoristiti popust pri nakupu novih avtomobilov znamke Renault. Tega popusta ni mogoče združevati z drugimi popusti ali komercialnimi akcijami.

O vseh podrobnostih naj se člani DNS obrnejo na:
Renault Nissan Slovenija d.d.
Služba za stike z mediji
Rok Istenič
Dunajska 22,
1001 Ljubljana,
telefon: 01 47 23 122,
rok.istenic@renault.si

Člani DNS naj se o izbiri posvetujejo s pooblaščenim prodajalcem Renault v Sloveniji, po odločitvi za nakup pa na zgoraj navedeni naslov pošljejo vlogo za odobritev popusta (z navedo izbranega vozila in prodajalca) ter kopijo članske izkaznice DNS ali mednarodne novinarske izkaznice.

Knjigarna Beletrina

z majem 2019 uvaja 15-odstotni popust* pri nakupu knjig Založbe Beletrina v Knjigarni Beletrina. Popust velja le ob predložitvi veljavne članske izkaznice DNS ali mednarodne novinarske izkaznice.

*popust velja le za knjige Založbe Beletrina. Popust se lahko upošteva pri knjigah, ki so v prodaji dlje kot šest mesecev (kot to določa oziroma omejuje Zakon o enotni ceni knjige). Pri knjigah, ki so novejšega datuma (in še ni pretekel 6-mesečni rok od začetka prodaje), žal popust v skladu z zakonom ni mogoč.

Knjigarna Beletrina, ki nosi slogan Knjižno srce v srcu mesta, je na Novem trgu 2 v Ljubljani (stavba ZRC SAZU) in je odprta med delovniki od 9.30 do 18.00, ob sobotah pa od 9.00 do 13.00. Za vsa vprašanja se lahko obrnete na vodjo knjigarne Katjo Šifkovič na e-naslov knjigarna@beletrina.si in katja.sifkovic@zalozba.org

Kompas d.d., Kompas Holidays

daje 10-odstotni popust za vsa potovanja in počitnice doma in v tujini. Ta popust velja za vse imetnike izkaznic DNS, SNS in IFJ, njihovi ožji družinski člani pa imajo 5-odstotni popust. Poklicati je treba Andrejo Medved (o1 200 6 100), potem pa finančne zadeve urediti v poslovalnicah Kompas Holidays v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici…